Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

Reálszisztéma Dabasi Nyomda

A magyar vadászirodalom képeskönyve

A kötet szerzői sok évtizedes gyűjtő-kutató munkájuk eredményeit összegezték és teszik most hozzáférhetővé. A több ezer címet tartalmazó, nagyon gazdag anyag első fejezete a magyar nyelvű vadászirodalom megszületésétől, 1829-től az államosításig terjedő időszak. Ezután az 1948-tól napjainkig megjelent, jó ezerötszáz könyv leírása következik, majd a szakfolyóiratokat és a témába tartozó, rövidebb tudományos közleményeknek helyet adó periodikákat tartalmazó fejezet.

0 Ft

Elméd gyógyító hatalma

Ön egy páratlanul értékes, már-már elveszettnek hitt természetgyógyász szakirodalmat tart a kezében! A világ első pozitív gondolkodás témájú kötetét.
E könyv írójától, Couétól sokat tanult José Silva, az agykontroll kidolgozója és Schultz professzor, az autógén tréning atyja is. Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyve tehát alapvető forrás. A pozitív gondolkodás tudományának és a lélek erejével való gyógyításnak a kiindulópontja.

3 000 Ft

Mi az igazság a holt-tengeri tekercsek körül?

A holt-tengeri tekercseket 1947 és 1956 között egy Jeruzsálemtől 32 kilométerre keletre fekvő barlangban találták meg. Nemzetközi kutatócsoport alakult a fölbecsülhetetlen értékű leletegyüttes vizsgálatára, ám az eredmények közzététele igencsak akadozott. Az angol riporter szerzőpáros leleplezi a "huszadik század legnagyobb tudományos botrányát" - hogyan és legfőképp miért maradt oly hosszú időn át elrejtve a világ elől az összesen nyolcszáz héber és arámi kézirat java része.

2 500 Ft

Az utolsó dalt a halál játssza

A rocktörténet elmúlt fél évszázadának maradandó életművet alkotói közül sokan korai, rejtélyes, természetellenes halált haltak. Baleset, gyilkosság, öngyilkosság egyaránt szerepelt az okok között, ám az ügyeket csak nagyon ritkán sikerült lezárni. A rocksztárok életműve ma már elismert része a XX. század kultúrtörténetének. A könyv szerzője nemcsak leírta a sokszor "legendásodott" történeteket, de amennyiben szükség volt rá, akkor végzett némi pótnyomozást is.

0 Ft

Magyar könyvek - magyar századok

Bármennyire is igyekszik a szerkesztő, egy ilyen vállalkozás csakis csonka maradhat. Óhatatlanul is kimaradhat olyan szerző, olyan mű, amelyik megérdemelte volna a kötetbe kerülést. Nem véletlen, hogy 99 mű ismertetésére kerül sor, ezzel is jelezve, hogy a századik talán pont az, amelyiket az olvasó hiányol. Mégis nagyszerű vállalkozás végigtekinteni az elmúlt évezred legjelentősebb írott alkotásain, válogatva, tallózva és elgondolkozva. 99 olyan mű került kötetünkbe, amelyet a magyar kultúra legkiemelkedőbb alkotásai közé sorolhatunk.

2 400 Ft

A gyógyító erő

A gyógyítás hatalma és a sors uralásának képessége minden ember személyes hatalmában van. Coué és Baudouin professzor megosztja velünk mindazt a tudást, amellyel öngyógyító képességünk és pszichikus erőnk mozgásba hozható.
Két csodálatos remekmű egy kötetben!

0 Ft

A gyógyítás legnagyobb titka

Coué könyve, az izgalmas címadó téma mellett egy csokornyi érdekes, meglepő tartalmú fejezetnek is otthont ad. Az öngyógyítás kiforrott technikáinak valóságos tárháza. A szerző fő művében választ ad arra a kérdésre, hogy van-e a gyógyulásnál nagyobb életajándék.

0 Ft

A kártya titka

Jostein Gaarder nevét a Sofie világa című, gyerekeknek írt filozófiatörténete tette világszerte ismertté. A kártya titka is filozófiai kérdéseket boncolgat, s elsősorban arra keresi a választ, hogy kik vagyunk valójában, és honnan jöttünk. A regény kamasz hőse, Hans Thomas Görögország felé utazik édesapjával, hogy megkeressék a fiú édesanyját, aki elhagyta őket. Az utazás egyik állomásán a városka öreg pékmestere négy zsömlét ad Hans Thomasnak, aki az egyik zsömlében titokzatos könyvet talál. A zsömlekönyv rejtélyes családregény, s Hans lassan rájön, hogy a saját családtörténetét olvassa...

2 500 Ft

A normalitás tébolya

A normalitás tébolya c. könyvében Gruen az emberi destruktivitást tárja fel, amely sokkalta gyakrabban ver gyökeret a vélt emberbarátiság és a rendteremtő ész mögött, mintsem az számunkra világos lenne. A szerző meggyőző módon bizonyítja, hogy ott, ahol a belső és a külső világ nem alkot egységet, nem lehet szó felelősségteljes magatartásról és igaz emberségről.

1 350 Ft