Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

Mezőgazdasági Kiadó

Nyers ételek

Az első kiadás sikere késztette a kiadót arra, hogy újra megjelentesse ezt a különös szakácskönyvet. Hogy miért különös? Mert ebben a könyvben nincs szó sütésről, főzésről. Az itt leírt ételek kevés munkával, rövid idő alatt, főzés nélkül készülnek.

2 000 Ft

Erdő-mező madarai

A szerzők a madarak életét írják le ebben a könyvükben és művészi fényképekben bemutatják az erdő, a szántóföld, a rét, a nádastó madárvilágát. Tudományos tárgyilagossággal ismertetik életmegnyilvánulásaikat. a természetben betöltött szerepüket, elsősorban a gazdaságunkat közel érintő táplálkozásukat: hasznukat, amely jelentős és kárukat, mely elenyésző. Felhívják a figyelmünket kötelességeinkre, hogy védjük madarainkat.

1 990 Ft

A szántóföldi zöldségtermesztés gépei

A szerzők könyvükben a szabadföldön folytatott és a tartósítóipar igényeit kielégítő zöldségtermesztés technológiájáról és a kialakulóban levő géprendszerről kívánnak tájékoztatni. Megismertetnek a legfejlettebb termelőüzemek munkafolyamataival, az ipari, kereskedelmi nyersanyagok előállításával.
A hazai és a külföldi géprendszerek bemutatását az egyes géptípusok leírása követi. Nagyban megkönnyítik majd a termelésben való alkalmazásukat a működésükről készült felvételek

3 800 Ft

Pálinka, csemegebor, pezsgő

Ne lepődjék meg senki, hogy a három,látszólag különböző témát egy kötetben dolgozták fel a szerzők. Nem különös ez, hiszen mindháromnak bölcsője a borászat, az erjedésipar, s mindhárom szakma - a világon, s hazánkban egyaránt - az utóbbi években hallatlanul sokat fejlődött.

0 Ft

Fűszernövényeink és fűszerkészítés

Sokáig az volt a felfogás, hogy a fűszerek ártalmasak az egészségre.Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Mértékkel alkalmazva nemcsak ízesebbé teszik az ételeket, hanem elősegítik az emésztést is, és ily módon a tápanyagok jobb hasznosulását.

2 200 Ft