Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

Gabonafehérjék

Kiadás éve: 
1981
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Mezőgazdaság
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 231 065 9
Oldalszám: 
194
Tartalomjegyzék: 
Előszó / 5 A gabonafehérjék jelentősége és jellemzése / 8 Az egyes gabonafehérjék / 29 Gabonafehérje-koncentrátumok, -izolátumok és -származékok / 164 Kutatási irányok, fejlődési trendek, perspektívák a gabonafehérjék kutatásában / 174 Irodalom / 176
Állapot: 
Kötéstípus: 
ragasztott puha papírkötés
SKU: L2

A könyv a búza, a kukorica, a rozs, az árpa, a zab, a köles, a cirok, valamint a triticale fehérjéit tárgyalja biokémiai szempontból. Néhány olyan témát kiemelünk a tartalomból, ami különös érdeklődésre is az számot tarthat:
- a búzafehérjék szerkezete és reológiai tulajdonságai;
- A különböző kötéstípusok és a sikérképződés kapcsolata;
- új fehérjeformák az ipar számára (gabonafehérje-koncentrátumok, -izolátumok és -származékok).
A művet elsősorban a gabonanemesítés és -feldolgozás elméleti kérdéseivel foglalkozó agrár- és élelmiszeripari szakembereknek ajánljuk.

1 200 Ft
Méretek: 18 cm × 12 cm × 1 cm