Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

Az igazi Sophia Loren

Szerkesztő: 
Kertész Edina
Fordító: 
Frankovits Judit
Fordító: 
Reviczky Ágnes
Kiadás éve: 
2005
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Életrajzok
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 7052 21 6
Oldalszám: 
261
Állapot: 
Kötéstípus: 
ragasztott papírkötés
Megjegyzés: 
Fekete/fehér fényképekkel.
SKU: M4

Sophia élete gondokkal kezdődött: miután édesapja elhagyta őket, édesanyja egyedül nevelte gyermekeit; szegénységben éltek, a kislány mezítláb szaladgált az utcán. A háború alatt meg kellett ismerkednie az éhínséggel, serdülőkorában pedig vézna testalkata és szabálytalan arca miatt szenvedett. Mindezek ellenére az 1950-es években igen hamar nemzetközileg elismert filmsztár vált belőle, tehetségéért két Oscarral és számtalan díjjal tüntették ki. Miképp történhetett meg, hogy a születése óta nélkülöző lányból korának egyik legragyogóbb színésznője vált? Hogyan tehetett szert ekkora hírnévre és vagyonra?
Bertrand Meyer-Stabley e könyvében Sophia Loren ragyogó pályafutását és magánéletét mutatja be. Ha nem tudnánk a színésznő gyakran félreismert kemény munkájáról, hallatlan akaratáról, amelynek segítségével színészi alakításait folyamatosan tökéletesítette, határozott elszántságáról, amellyel számtalan megpróbáltatást küzdött le, azt hihetnénk, tündérmesét olvasunk.
Bertrand Meyer-Stabley félig francia, félig ír származású író, számos francia és nemzetközi újság munkatársa. Több életrajzi műve jelent meg magyarul e sorozatban: Az igazi Grace kelly, Az igazi Jackie Kennedy és Az igazi Audrey Hepburn.

2 400 Ft
Méretek: 23 cm × 16 cm × 3 cm