Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

Asztrológia haladóknak

Szerző: 
Celeste Teal
Fordító: 
Molnár Zsófia
Alcím: 
A progressziók átfogó elemzése
Kiadó: 
Édesvíz Kiadó
Kiadás éve: 
2001
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Ezotéria, asztrológia
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 528 473 X
Oldalszám: 
389
Állapot: 
Kötéstípus: 
fűzött kemény papírkötés
SKU: T4

Az elmúlt tíz évben a kiadónk könyvein felnőtt nemzedék tagjai közül egyre többen foglalkoznak komolyan, akár hivatásszerűen is természetgyógyászattal, lélektannal, személyiségfejlesztő módszerekkel, okkult tudományokkal, filozófiával. Nekik ajánljuk új sorozatunkat, amely az ezoterikus világirodalom legszínvonalasabb elméleti és gyakorlati könyveit fogja össze.
E könyv szerzője hangsúlyozza, hogy az ember szabad akarattal rendelkezik, s a bolygókombinációk csupán a jelen helyzeteket tükrözik. Nem a bolygók okozzák az egyén életében bekövetkező eseményeket, inkább az általa mozgásba hozott események tükröződnek a bolygók helyzetében és állásában. Miután az egyént meghatározzák erőforrásai és energiái, amint azt a születési horoszkópban is láthatjuk, a visszatérő bolygó-konfigurációk általában jelzik azt az időpontot, amikor a helyzetben rejlő kérdése felszínre kerülnek.
E könyv célja az olvasó kezébe adni néhány átfogó és jól használható módszert ahhoz, hogy a születési horoszkóp alapján a jövőben történő eseményeket megjósolhassuk. Az értelmezés számos finom pontját illusztrálja, az asztrológiával komolyabban foglalkozók örömére.

3 800 Ft
Méretek: 24 cm × 16 cm × 4 cm