Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

A mezeinyúl

Alcím: 
Ökológia, gazdálkodás, vadászat
Kiadás éve: 
1985
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Természetrajz, vadászat, halászat
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 232 055 7
Oldalszám: 
176
Tartalomjegyzék: 
Bevezetés / 5 A mezeinyúl származása és rokoni kapcsolatai / 7 A nyúlajkúak földrajzi elterjedése / 11 A mezeinyúl földrajzi elterjedése / 15 Testfelépítés és küllem / 22 Élettani sajátosságok / 33 A mezeinyúl ökológiája / 54 Gazdálkodás a mezeinyúllal / 112 A mezeinyúl-állomány jövője Magyarországon / 168 Irodalom / 169
Állapot: 
Kötéstípus: 
vászon
Megjegyzés: 
Fekete/fehér ábrákkal és fényképekkel. Újszerű állapotban. ELFOGYOTT, JELENLEG NINCS KÉSZLETEN. Utolsó ára 5200 Ft volt.
SKU: K5

Két fiatal, kitűnően felkészült szakember - Kovács György és Heltay István - összefoglalóan, már-már a teljesség igényével dolgozta fel ebben a könyvben azt a gazdag és sokrétű ismeretanyagot, amelyet egyik, talán "legközönségesebb" vadunkról, a mezeinyúlról a tudományos kutatók az utóbbi évtizedekben itthon is, külföldön is közreadtak. A szakemberek legszélesebb körének szíves figyelmébe ajánljuk ezt a kötetet: a vadgazdálkodás munkatársainak, a hivatásos és a sportvadászoknak éppen úgy, mint a növénytermesztőknek, a növényvédőknek vagy az állami gazdaságok és a termelőszövetkezetek irányítóinak. De a természet élete, a biológia iránt érdeklődők is igen sok tanulságos érdekességgel ismerkedhetnek meg ebben a remekül megírt könyvben.

0 Ft
Méretek: 24 cm × 17 cm × 1 cm