Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

A környezeti nevelés kézikönyve

Fordító: 
Teski Tibor
Kiadás: 
2
Kiadás éve: 
2000
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Pedagógia
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 8410 03 5
Oldalszám: 
231
Tartalomjegyzék: 
Előszó / 7 Köszönetnyilvánítás / 9 A második magyar kiadás elé / 10 Lektori gondolatok / 12 I. rész. A téma felvázolása / 13 II. rész Környezeti nevelés az iskolákban / 51 III. rész. Gyakorlati fortélyok / 127 IV. rész. Fenntartható fejlődés / 201
Állapot: 
Kötéstípus: 
ragasztott papírkötés
Megjegyzés: 
2., javított és bővített kiadás. ELFOGYOTT, JELENLEG NINCS KÉSZLETEN. Utolsó ára 1600 Ft volt.
SKU: P1

Az ezredforduló felé közeledve mind világosabb, hogy a fenntarthatóságot nemcsak jogszabályok, törvények és kormányzati szintű nemzetközi megállapodások biztosítják, hanem az egyes emberek, polgárok környezeti tudatossága, azaz a környezettudatos életvitel. Ehhez a nevelés, a pedagógia kivételes hatékonysággal járulhat hozzá és egyben nem nélkülözhető eszköz.
A környezeti nevelés kézikönyve nemcsak pedagógusoknak, hanem mindenkinek szól, akik tisztelik a jövőben megszületők jogait, akik képesek a jelenben cselekedve elősegíteni a jövő harmóniáját, mielőtt szépséges bolygónk a környezetpusztító szokásaink következtében teljesen lakhatatlanná és kietlenné válik. Ez a kötet a kishitűség, a környezeti tudatlanság, az ártó önzés és a pesszimizmus ellenében szólít felelős cselekvésre minden földi élőlény és a társadalmunk fennhatósága érdekében.

0 Ft
Méretek: 24 cm × 17 cm × 2 cm