Kosár

A kosár üres.

0 példány 0 Ft

Belépés

A belső gyógyító erő

Szerző: 
Dr. Hans Grünn
Alcím: 
Az orvostudomány felfedezi az öngyógyítás fantasztikus lehetőségeit
Kiadó: 
Akadémiai Kiadó
Kiadás éve: 
1992
Kiadás helye: 
Budapest
Téma: 
Orvosi könyvek
Nyelv: 
magyar
ISBN: 
963 05 6295 2
Oldalszám: 
193
Nyomda: 
Akadémiai Nyomda
Tartalomjegyzék: 
I. A belső gyógyító erő / 7 II. Az immunrendszer mágiája / 39 III. Ki lesz beteg? / 63 IV. A halálos betegségek pszichológiája / 93 V. A gyógyulás szuperrendszere / 115 VI. Az egészség titka / 133 VII. Gyógyítsd meg magad! / 159 Irodalom / 187 Név- és tárgymutató / 189
Állapot: 
Kötéstípus: 
ragasztott papírkötés
Megjegyzés: 
Újszerű állapotban. ELFOGYOTT, JELENLEG NINCS KÉSZLETEN. Utolsó ára 1900 Ft volt.
SKU: G7

Néhány éve létezik egy új tudományág, amelyet pszicho-neuro-immunológiának neveznek. Mit jelent ez a bonyolult elnevezés? Hans Grünn Kaliforniában élő német orvos pszicho-neuro-immunológiai kutatásai szerint az emberi psziché fontos tényezője az immunrendszer működésének, amelyről pedig tudjuk, hogy hatékonysága döntő az egészség vagy betegség szempontjából, vagyis életvitelünk, gondolataink, érzéseink, szemléletünk képes immunsejtjeink működését és ezáltal ellenállóképességünket, azaz egészségi állapotunkat befolyásolni.
A jövő orvostudományának kalandos birodalmába visz el a könyv, miközben azt bizonyítja: betegség esetén nemcsak az orvosi kezelés minősége befolyásolja gyógyulásunkat, hanem saját magunk is, test és lélek egymástól elválaszthatatlan.

0 Ft
Méretek: 24 cm × 17 cm × 2 cm